Vrachtautorijbewijs: Het Slagingspercentage Bij Verkeerschool Elar is Hoog

Vrachtauto

Voor deze rijopleiding wordt gebruik gemaakt van 3 vrachtauto’s waarop uitsluitend les wordt gegeven door vakbekwame instructeurs die jou alle kneepjes van het chauffeursvak bij kunnen brengen met behulp van hun eigen chauffeurservaring opgedaan in die fascinerende vervoerswereld.

Natuurlijk wordt bij deze opleiding ook gebruik gemaakt van een persoonlijk lesrapport waarop al jouw vorderingen worden bijgehouden, zodat je het verloop en de resultaten van je rijopleiding zelf kunt controleren.

Onze vrachtauto’s zijn uitgerust met een dubbele cabine voorzien van extra stoelen, zodat jouw instructeur tijdens het examen mee kan rijden. Hij zal dat graag doen. Immers, een Elar instructeur staat in voor de kwaliteit van zijn werk.

Nog vragen?

 Bel gerust naar ons kantoor waar één van onze medewerk(st)ers je graag en vrijblijvend helpt met het beantwoorden van jouw vragen. Even langskomen op ons kantoor kan natuurlijk ook. Je bent van harte welkom. De koffie staat alvast klaar.​

gilbert van maaren is de eigenaar van verkeerschool elar in lexmond

Directeur Gilbert van Maaren:
"De afgelopen 45 jaar hebben we duizenden cursisten mogen feliciteren! Ik zie er naar uit om ook jou de hand te mogen schudden!"