THEORIE: ZEKER ZIJN OVER SLAGEN VOOR JE THEORIE-EXAMEN?
Verhoog je slaagkans aanzienlijk door bij ons de theorieles te volgen!

Rijlessen volgen in Lexmond en omstreken doe je bij verkeersschool Elar (5)

THEORIE:
Landelijk gezien behoren wij tot de rijscholen met het hoogste slagingspercentage. En dat is geen toeval!
Een succesvolle rijopleiding begint bij de theoretische kennis van de verkeersvoorschriften.
Onze theoriecursussen staan bekend als dè basis voor een goed examenresultaat.
Je moet eerst geslaagd zijn voor het theorie-examen, om een praktijkexamen af te kunnen leggen.
Het is daarom aan te bevelen, dat jij je vroegtijdig aanmeldt voor zo’n cursus, zodat je voor het afleggen van een praktijkexamen niet langer hoeft te wachten dan nodig is.

"Wij maken gebruik van de meest moderne audiovisuele hulpmiddelen zoals: een interactief digitaal activeboard, speciaal voor het verkeersonderwijs ontwikkelde software waarmee we 3D situatie’s, animatie’s en films kunnen laten zien en bewerken".

wat is de makkelijkste manier om te slagen voor mijn theorie examen


ELAR verzorgt speciale theoriecursussen afgestemd op het behalen van een rijbewijs voor bromfiets, motor, personenauto ,vrachtauto en autobus. Ons opleidingscentrum in Lexmond is het modernste in de regio.
Wij maken gebruik van de meest moderne audiovisuele hulpmiddelen zoals: een interactief digitaal activeboard, speciaal voor het verkeersonderwijs ontwikkelde software waarmee we 3D situatie’s, animatie’s en films kunnen laten zien en bewerken.
Op deze manier geven wij een nieuwe dimensie aan het klassikaal les geven.
Een afgeronde cursus van 2 (zater)dagen wordt afgesloten met een tentamen, waarin alle eerder behandelde onderwerpen aan de orde komen.
Evenals op je examen krijg je tijdens dit tentamen verkeerssituatie’s te zien waarbij vragen worden gesteld die je vervolgens kunt beantwoorden.
Op deze manier krijg je een indicatie, of je met een reële kans van slagen het theorie-examen af kunt leggen en dat bespaart jou weer geld.
En dit is onze garantie: Niet geslaagd? Dan gratis deelname aan een volgende cursus totdat je geslaagd bent.

Nog vragen?

 Bel gerust naar ons kantoor waar één van onze medewerk(st)ers je graag en vrijblijvend helpt met het beantwoorden van jouw vragen. Even langskomen op ons kantoor kan natuurlijk ook. Je bent van harte welkom. De koffie staat alvast klaar.​

gilbert van maaren is de eigenaar van verkeerschool elar in lexmond

Directeur Gilbert van Maaren:
"De afgelopen 45 jaar hebben we duizenden cursisten mogen feliciteren! Ik zie er naar uit om ook jou de hand te mogen schudden!"